let op;


door het corona virus & door persoonlijke omstandigheden zullen voorlopig geen workshops, cursussen of lessen plaats vinden.

Creative Ranch

Yay voor LIVE samen creatieven, leren en ontspannen!

 

Het doel van onze creatieve meetup is, dat ik je meer kan ondersteunen en helpen gericht met de dingen die JIJ wilt leren en doen!
Je komt wekelijks een avond naar de studio toe en kiest zelf een (groot) project waar aan je wilt werken en samen gaan we aan de slag!

We zijn dus met een vaste groep maar ik geef individueel les.

 

Door mijn jarenlange ervaring met verschillende soorten verf, inkt, lettering, moderne kalligrafie etc, kan ik je technieken leren die JIJ wilt beheersen.

Aanmelden kan hier! ->

Online lessen

Yay voor samen creatieven, leren en ontspannen, waar en wanneer dan ook!

 

Woon je niet in de buurt? Is iedere week LIVE komen creatieven niet haalbaar?

Wil je creatief bezig wanneer JIJ tijd en zin hebt?

Begrijpelijk, het leven is al druk genoeg en creatief bezig kunnen zijn is alleen maar goed voor je, even lekker in de flow creatief ontspannen.

Daarom gaat Wildflower Ranch online!

 

Door mijn jarenlange ervaring met verschillende soorten verf, inkt, lettering, moderne kalligrafie etc, kan ik je technieken leren die JIJ wilt leren.

Er zullen steeds meer lessen, workshops en cursussen online bij gaan komen.

Kijk hier voor mijn aanbod in online lessen, workshops & cursussen.

Workshops

De groepsworkshops worden gegeven in mijn knusse werkstudio a.k.a. 'ranch' aan huis of op locatie voor groepen vanaf 6 personen.

 

In de werkstudio heb ik plek voor maximaal 12 personen.

Iedereen krijgt  persoonlijke aandacht, is er alle ruimte voor vragen en advies, en is het ook nog eens heel gezellig. 


LET OP! Deze workshops zijn alleen nog als groep te volgen! ->

Voor workshops Hand Lettering waarvoor je je individueel kunt aanmelden kijk je op de website van De Domijnen (voorjaar 2020)

"Rachel loodst je heel kalm en met veel geduld door de wereld van Handlettering heen. Ongelofelijk hoeveel ze ons heeft kunnen leren in een workshop van 3 uur!

 

Ik kijk nu al uit naar de vervolgworkshop.

Thx Rachel!!"

 

***** Eveline Muniper

"Hele leuke basis workshop handletteren gehad! Rachel geeft op een leuke manier de tips en trucs. Ben zeker niet ontevreden over mijn eerste poging!"

 

***** Chantal Machiels

"Jip! Ik ben aangestoken met het virus zoals Rachel het noemt. Wat een leuke avond. Goede uitleg en de spulletjes die je meekreeg inspireren je om meteen thuis aan de slag te gaan. Ik heb geen mooi handschrift en heb altijd een onvoldoende gehaald bij tekenles op school. Maar dit kan iedereen met een beetje oefenen. Zo leuk om te doen!!"

 

***** Mischa Hamers Crins

"Hele leuke & gezellige avond gehad. Deed al handletteren met info uit boeken en internet maar ook weer nieuwe handvaten en tips gekregen tijdens workshop! Duidelijke en goede uitleg maar vooral heel leuk om te doen! Kom zeker nog eens voor een andere workshop!"

 

***** Evelien van den Munckhof

""Een leuke en gezellige workshop gevolgd. De basis wordt op eenvoudige en heldere wijze uitgelegd, iedereen kan meteen aan de slag. Ook fijn dat er een vervolgworkshop is, voor als je de smaak te pakken hebt. Aanrader!"

 

***** Nicoline Janssen

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle