Workshopnieuws

Ik ga gewoon met de deur in huis vallen. :P

De workshops waar je je individueel voor kunt inschrijven gaan stoppen. Alleen nog als groep kun je je nog aanmelden. Samen met jouw groep creatievelingen plannen we dan een geschikte dag en tijdstip. Dit wil dus zeggen dat je je met minimaal 6 creatievelingen kunt aanmelden voor de workshop bij mij in de studio (met een maximum van 12 personen) en op locatie geldt er een minimum van 8 creabeas.


... ik leer je heel graag nieuwe technieken, tips&tricks of zelfs een heel nieuw medium om je creativiteit mee kwijt te kunnen.

Waarom hoor ik je al vragen? Nou om meerdere redenen.

De data die ik eerst deed inplannen, was toch vaak net de verkeerde datum. Ik kreeg dan vaker berichten van mensen die wel graag hand lettering willen leren, maar die dag ging niet en of ik ze het kon laten weten als het ooit op een andere dag georganiseerd werd. Natuurlijk! Met alle liefde, maar daardoor had ik uiteindelijk een notitieblok vol aan namen en contactgegevens die allemaal een andere dag konden. Dus heb ik een tijd geprobeerd de perfecte dag te vinden door iedereen een Datumprikker te sturen. Maar ook dat werkte minimaal.


Daarbij komt er iets anders voor de workshops in de plaats. Namelijk Projectavonden.

Ik ga les geven, 'individueel', wekelijks 2 uur lang op een avond aan creatievelingen die echt heel graag van alles creatiefs willen leren. En op zoek zijn naar een vast ontspan-moment in hun week, waarin ze alleen bezig zijn met iets voor zichzelf, een eigen project.Want als tweede reden, krijg ik namelijk veel aanvraag voor andere technieken, andere workshops. Maar als ik ga peilen hoeveel mensen hier überhaupt interesse in hebben, zijn het er nooit zoveel dat ik er genoeg workshops mee zou kunnen vullen.

Dat vind ik jammer, want ik leer je heel graag nieuwe technieken, tips&tricks of zelfs een heel nieuw medium om je creativiteit mee kwijt te kunnen.


En dat is meteen de derde reden, ik vind een workshop van 3 uur te kort. Ik probeer er zoveel mogelijk bruikbare informatie en tips in te stoppen, maar het is gewoon te kort zodat ik niet meer dan het topje van de ijsberg kan laten zien. Niet de diepte met je in kan gaan en je echt leren een bepaalde pen, of verf, of wat dan ook te gebruiken. De mensen die naar mijn workshops zijn geweest zullen dit beamen: ik wil altijd meer kwijt dan dat er tijd voor is. Als mensen mij vragen stellen over hand letteren kan ik blijven vertellen en uitleggen, zo ook over een heleboel andere dingen.


Omdat ik bang ben dat deze blogpost te lang gaat worden, vertel ik je graag over de Projectavonden een andere keer meer. Mocht je al enthousiast zijn en wil je meer informatie, dan vind ik dat helemaal super! Je kunt altijd via contactformulier of email (rachel@wildflowerranch.nl) contact met me opnemen om aan te melden of voor vragen.


Maar nu terug naar de workshops en de actie! Want om de mensen die echt zich nog individueel (of met minder dan 6 man) willen inschrijven tegemoet te komen, heb ik een deal gemaakt met Wowdeal. En dat betekent dat de laatste 3 basisworkshops Hand Lettering in juni met een mooie deal te volgen zijn.


De actie op Wowdeal zal aanstaande woensdag (22-5-'19) online gaan en er is beperkt plek, dus je bent bij deze gewaarschuwd! :P

3 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle