Gelukkig Nieuw Jaar!


Hallo! Welkom op mijn nieuwe website en eerste blogpost. Een perfect excuus om me (opnieuw) voor te stellen.

Hi! Ik ben Rachel Perebooms, 30 en nog wat jaartjes. Samen met mijn man Shannon en baby-dochter Madison woon ik in het dorpje Obbicht in Zuid Limburg. Op deze website vind je mijn portfolio en alle ins en outs over mijn werk en waarvoor je me kunt inschakelen. In mijn blogposts wil ik je graag meer over mezelf vertellen en alles over wat een lettering artist bezig houd, namelijk lettering ;)


Ik ben lettering artist en maak illustraties en grafisch handwerk. Al van kleins af aan is tekenen namelijk mijn grote passie. Je zou kunnen zeggen dat ik met een potlood in mijn hand geboren ben.


Op mijn website hoop ik je met mijn werk te inspireren. Kijk effe rond! En blijf vooral terug komen voor meer!

Welkom!

6 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle