Papadag & een sum up van achter de schermen

Dit blogje wordt een korte 'opsomming' van waar ik mee bezig ben. Volgende week komt er een uitgebreide blog met alle informatie over de Creatieve Projectmeetups!
Zondag 16 juni is het Vaderdag! De zaterdag ervoor heeft het Centrum Management van Sittard weer "Sjtoere Manne Daag" georganiseerd, wat net als "Alles veur de mam" voor Moederdag, steeds een groot succes is. En ook dit jaar mag ik weer het team versterken en voor alle vaders, vaderdagkaarten op maat maken!


Ik hoop op goed weer, weer veel drukte en jou daar natuurlijk ook effe te zien :)


Verder is het een drukke maand voor Wildflower Ranch. Al een aantal opdrachten achter de rug en nog genoeg te doen en maken! YAY!


Daarbij ben ik heel druk met het opzetten van de Creatieve Projectmeetups. Bij deze de vraag hoe jij zoiets zou noemen, ik ben nog op zoek naar een kekke :P naam voor deze meetups. Misschien dat ik er nog een WINactie van moet maken, want ik kom er niet uit haha.


!Ook de eerste verjaardagskalender van Wildflower Ranch is eindelijk verkrijgbaar! En hij is super geworden, al zeg ik het zelf. Door wat problemen met de drukker was hij helaas niet op tijd binnen maar gelukkig maakt dat een stuk minder uit als het om een verjaardagskalender gaat. Iedere maand is voorzien van een gehandletterde quote met een botanische illustratie als achtergrond. De kalender is gedrukt op prachtig dik aquarelpapier. Ik hoor graag wat je ervan vind!


Daarnaast ben ik ook erg druk met de eerste Wildflower Ranch shirt-ontwerpen. Binnenkort moet het testexemplaar binnen komen, ik kan niet wachten om te zien hoe het geworden is en om hem Madison aan te doen!0 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle