Mijn eerste freebie voor jou!


Zoals je vast hebt gemerkt ben ik superdruk met alles voorbereiden voor de Creative Ranch lessen die gaan beginnen begin september. Wow wat heb ik er zin in, ik verheug me er al echt op! Het gaat super worden!! Van mijn enthousiasme zul je vast wel al wat gemerkt hebben op socialmedia, ik heb het nergens anders meer over volgens mij ;)


Om het toch nog eens ergens anders over te hebben; achter de schermen ben ik nog druk bezig met mijn t-shirt ontwerpen. Ik ben bezig met meerdere ontwerpen nu, zodat je dadelijk ook nog eens wat te kiezen hebt. Maar ik ben ook heel druk op zoek naar een fijne drukkerij of Print on Demand store, op zoek naar het beste materiaal en de betere print kwaliteit op stof. Dus geen zorgen, ik was ze niet vergeten tussen alle Creative Ranch dingen door!


.. een friendly zomerse reminder voor op je foon dat je je ideeën vooral moet laten bloeien!

Ook heb ik nog iets voor je, ik heb je een cadeautje gemaakt. Namelijk een gratis wallpaper voor je telefoon! Deze quote heb je misschien al eens zien langskomen, het is dan ook de quote die ik vaker gebruik bij de Creative Ranch lessen: Let your ideas bloom

Ik word er zo blij van van hoe toepasselijk hij is :D


En nu dus een friendly zomerse reminder voor op je foon dat je je ideeën vooral moet laten bloeien! Hieronder kun je hem downloaden, ik vond het zo leuk om te doen dat ik eraan denk vaker wat te maken om met je te delen!


Ik hoor graag wat jij vind van dit alles: de Creative Ranch lessen, of je nog leuke teksten voor op t-shirts weet en wat je graag aan freebie van mij zou willen krijgen. Laat het me weten!Download de wallpaper hier!


4 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle