Madison's muurschildering


Hij is eindelijk af! Zoals dat het bij de loodgieter lekt, bij de elektricien de stoppen doorslaan en bij de tuinier de planten op half7 hangen, zo moet de dochter van een hand letteraar en illustrator dus een dik jaar wachten op de muurschildering op haar kamer. Niet dat ze er erg in heeft gehad, ze is pas 1.


Heerlijk! Om met mijn werk iets speciaals te maken in je huis, iets dat helemaal bij jou past en dat sfeer en karakter toevoegt en je huis nog meer je thuis maakt!

Ik was vol goede moed begonnen in mijn zwangerschapsverlof, maar kwam er na twee woorden schilderen achter dat dit niet echt handig is met een bolle buik. Plus dat er nog genoeg dingen moesten gebeuren voordat onze Madison zich zou melden. Daarna is het er gewoon niet meer van gekomen. En zelfs nu duurde het een hele week omdat deze muurschildering gepropt moest worden tussen alle andere dingen, opdrachten, werk en het zorgen voor mijn gezin door. Maar nu is hij af en wat ben ik blij dat ik hem eindelijk gemaakt heb! Het maakt de babykamer meteen zoveel gezelliger en mooier! Lekker kleurrijk en in speelse lettertypes, zo past hij helemaal bij een babykamer, bij ons en vooral bij Madison.


Natuurlijk kun je alle kanten op met een muurschildering!

Volgende week staat bijvoorbeeld een hele andere muurschildering voor een babykamer in de planning, Tuur krijgt een prachtige quote boven zijn bedje geschilderd. Deze muurschildering wordt uiteraard helemaal in de stijl van zijn ouders, mooi simpel, rustig en in losse maar moderne zwarte letters.


Heerlijk! Om met mijn werk iets speciaals te maken in je huis, iets dat helemaal bij jou past en dat sfeer en karakter toevoegt en je huis nog meer je thuis maakt!


Op dit moment ben ik mijn website aan het aanpassen en aan het vullen met meer informatie over mijn muurschilderingen. Hou de website dus in de gaten!


Ik ben benieuwd, zou jij ook graag een muurschildering in huis willen? Vertel het me en inspireer me!

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle