Klein-geluk-print passion project!


Begin februari had ik er al een blogpost over geschreven: het fenomeen Passion Project. Een eigen creatief project starten dat je voor je zelf doet, misschien om iets nieuws te leren en zeker iets waarmee je je creatief kan uitlaten en opladen.


Ondertussen ben ik dus al een tijd aan het brainstormen over wat voor een project ik leuk zou vinden om te doen. Madison is nog te jong om grappige brabbels (die verstaanbaar zijn) uit te slaan, dus daar kan ik voorlopig nog niets mee :P . En een pluspunt van mijn project zou zijn als ik er meteen m'n nieuwe studio mee zou kunnen opfleuren. Ik merk dat hoe langer ik er over nadenk, hoe ingewikkelder het wordt. Iets wat volgens mij juist niet de bedoeling is!

Leuk om te maken en als ze klaar zijn en hangen, een mooie reminder waar ik blij en dankbaar om ben.

Dus heb ik (tijdens het stresse om de nieuwe studio af te krijgen) even een stapje terug genomen van mijn brainstorm-boekje met veel te veel random woorden (sterker nog: waar is dat kreng gebleven..), en dat heeft wel geholpen. Ik kwam erachter dat ik het me te moeilijk aan het maken was en ik heb een oplossing! De term Passion Project ga ik letterlijk nemen, hierdoor kun jij ook hetzelfde project doen (gezellig!) want: ik ga van de dingen waar ik heppy van word prints maken! Ik kwam op het idee toen ik in de Flow een artikel van Monique van der Vlist las over reizen met een busje (https://www.flowmagazine.nl/flow-magazine/gezien-in-flow/reizen-met-een-busje.html) en dat lijkt me dus zooo leuk! En heerlijk simpel, daar hou ik wel van. Net als van bloemen, boeken, trucks zonder food maar mét bloemen, nieuw tekenmateriaal, bijtjes, mooie kleuren, superschattige kleine winkeltjes, m'n gezin en ander klein geluk. Allemaal dingen waar ik gelukkig van word. Waar ik ook heel gelukkig van word is handletteren en illustreren, en dus ga ik deze dingen allemaal combineren en tot verschillende prints maken!


Klein-geluk-prints, het is voor mij een win-win.. Leuk om te maken en als ze klaar zijn en hangen, een mooie reminder waar ik blij en dankbaar om ben. En het is best een ruim project, ik hoef bijvoorbeeld niet 10 dezelfde dingen te maken.


Wat vind je ervan? En doe je mee? Waar word jij blij van? PS, gebruik #kleingelukpassionproject en #wildflowerranchnl voor je Passion Project op Instagram zodat ik hem ook kan vinden!

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle