Creative Life 2019


Deze week even een lekker kort blogje over Creative Life en hoe ik het vond.


Gisteren was ik dus weer op Creative Life, het jaarlijkse creatieve event in het Werkspoorkathedraal in Utrecht, samen met een vriendin. Want samen is natuurlijk altijd veeeel beter en gezelliger! Dit was de derde keer dat ik geweest ben. Yep, ik ben trouw ieder jaar dat CL bestaat gegaan. Maar of ik volgend jaar ook nog ga, daar twijfel ik wel over..


De dag begon al lekker vroeg want Madison mocht eerst gebracht worden naar haar opa en oma, de klok ging ook nog een uur vooruit, in Utrecht komen is 1 uur en 40 minuten rijden en wij hadden de eerst workshop al gepland staan om 10:30 bij Kirsten van Atelier Indrukwekkend. Dus in de ochtend was het vliegen geblazen!

Maar wel een hele leuke miniworkshop Letterpress dus gehad bij Indrukwekkend en daarna even bijgekomen van het vliegen met een kopje koffie. Daarna zijn we alle standjes afgestruind en heb ik een aantal van mijn Serious Lettering collega's getroffen. Super gezellig weer natuurlijk!


Het koffie en eet-gedeelte was behoorlijk gegroeid en er waren veel lekkere dingen te krijgen. Er was een ballenbak en ik grapte nog dat ik volgend jaar Madison kon meenemen. Alleen waren we vrij snel door alle standjes heen, er was best veel wat op elkaar leek ook. Veel illustraties en veel plantjes, helemaal mijn ding natuurlijk ook. Maar toch ben ik dit keer met minder inspiratie naar huis gegaan dan voorgaande jaren.

Het was gewoon veel van hetzelfde. Voor de workshops moest je je vaak van te voren al ingeschreven hebben (wat wij ook braaf gedaan hadden), maar wat wel jammer is. Soms weet je gewoon niet wat voor een workshop je wilt doen, plus dat je voor een workshop gemiddeld 20,- kwijt bent. Snel je voor van alles inschrijven doe je dan niet natuurlijk. We vonden ze ook erg kort, het waren eerder miniworkshopjes en werden op het eind vaak wat afgeraffeld, waarschijnlijk omdat je voor veel workshops gewoon niet genoeg hebt aan 45 minuten.


Zo hadden we ook de allerlaatste workshop Moderne Kalligrafie van Joyce van Kijkkalligrafie om 15:00 (hadden we deze niet ingepland dan waren we al om 13:00 klaar geweest bij CL). Heel leerzaam maar veel te kort en krap ingepland helaas. Want om 16:00 stond de volgende workshop gepland aan deze tafel. Jammer!


Toen we naar buiten liepen waren we het wel met elkaar eens. Het was erg leuk en gezellig, maar toch viel het ook best tegen en was het allemaal meer van hetzelfde, ook veel zoals vorig jaar. Misschien toch maar een ander leuk creatief event zoeken voor volgend jaar..


Ben jij ook geweest? Wat vond jij van Creative Life? Of weet jij misschien een leuk inspirerend creatief event voor volgend jaar? Ik hoor het graag!


2 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle