Creatieve meetups

Yay! Hier is het beloofde uitgebreide artikel over de nieuwe Creative Ranch. Een aantal mensen zat al geduldig te wachten op meer informatie over de wekelijkse creatieve meetups. Ik verheug me dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn en meer informatie hierover willen, want voor mij voelt het als een grote gok maar óók als een stap verder: van workshops naar vaste creatieve ontspan/leermomenten in de week.

Heerlijk!!


Waarom :

Over het waarom heb ik het in een eerder blog al een beetje gehad (link).


Omdat creatieve ontspanning echt werkt!

Omdat creative ontspanning echt werkt!

En ik geef heel graag les en wil je graag zoveel mogelijk leren. In een workshop van 3 uur is dat erg lastig en beperkend. Je ziet net het topje van de ijsberg, terwijl ik je heel graag aan de hand wil nemen, alle tips en oefeningen meegeven en aanpassen aan wat ik zie dat bij jou werkt. Samen vooruitgang boeken en zorgen dat jij aan prachtige projecten kan werken. Misschien eerst gericht op hand letteren maar in een volgend project in combinatie met aquarel bijvoorbeeld. Doordat we wekelijks treffen en ik mijn info, oefeningen, tips & tricks op ieder individueel kan aanpassen kunnen we alle creatieve kanten op.


Hoe :

De meetups zullen wekelijks plaats gaan vinden in mijn nieuwe studio waarbij we dus een avond of ochtend in de week 2 uur bezig zijn met eigen projecten.

Dit wil zeggen dat JIJ bepaald wat je maakt. Wil je een canvas schilderen dan kan dat, wil je verder met hand letteren of hout houtbranden, aquarel leren, het kan allemaal. Bedenk een project waarmee je de technieken of een bepaald medium onder de knie kunt krijgen. Ik begeleid je en vertel je wat je moet weten, wat je zult moeten oefenen etc.

Na een project dat klaar is kun je een volgend project beginnen, dat kan weer van alles zijn en ligt helemaal aan wat jij wilt leren of perfectioneren.

 

Een paar technieken en media waaruit je kunt kiezen :

- hand lettering

- brush lettering

- moderne kalligrafie

- tekenen/illustreren

- aquarel

- acryl

- ecoline

- houtbranden

- gouache

- pentekening


Alles kan overlegd worden, mocht je niet goed weten of iets kan of wat voor een project je wilt doen, dan help ik natuurlijk daarbij. Ik heb veel materiaal al klaarstaan, mocht je niet weten waarmee je wilt werken dan mag je oefeningen doen en uitprobeersels maken met mijn materiaal.


Verder zorgt iedereen voor zijn eigen materiaal voor zijn of haar project, als ik materiaal goedkoper kan krijgen via de groothandel dan kan de aanschaf ook via mij.


Je kunt zolang blijven komen als je zelf wilt en kun je het zien als je wekelijkse ontspanning! De een gaat sporten, voetballen ofzo of Scrabblen en wij gaan lekker creatief aan de slag!


Samen vooruitgang boeken en zorgen dat jij aan prachtige projecten kan werken.

Welke avonden we gaan creatieven weet ik nog niet. Daarom kun je je voorkeur aangeven in het inschrijfformulier. Dan probeer ik daar rekening mee te houden. Als ik meerdere avonden heb gepland voor de Creative Ranch dan zou je ook kunnen wisselen mocht dat zo beter uitkomen. Uiteraard kun je een week doorschuiven als je echt een week niet zou kunnen.


Ik ben nu bezig aan wat voorbeeldprojecten om een beetje inspiratie te geven over wat allemaal mogelijk is. Het voordeel van wekelijks aan iets kunnen werken is dat het best groot kan zijn en dat je echt iets kan maken waar je achteraf nog wat mee kunt (trots ophangen of cadeau geven) plus dat je daarmee ook natuurlijk echt leert om met verschillend materiaal te werken en nieuwe dingen kunt proberen.


Ik verheug me erop om met iedereen er uitgebreid voor te gaan zitten in plaats van te proberen om alle informatie in 3 uur te stoppen!


Heb je nog vragen dan hoor ik dat graag natuurlijk! Mail me, of reageer op Facebook of op deze blogpost.


Aanmelden kan hier! <-

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle