Branding & de impact van handwerk & updates


Vorige week dinsdag had ik een coworkdag georganiseerd in mijn studio vanuit een netwerkgroep voor zzp'ers in Limburg dat Mindshift heet. Tijdens deze coworkdag gaf ik ook een miniworkshop Branding & de impact van handwerk.


Ik heb na afloop echte fijne reacties gekregen over de miniworkshop en over de studio, waar ik heel blij mee was want ik vond het super hoe zo'n miniworkshop zou uitpakken. Heel veel tijd heb je niet en deze workshop was vooral gericht op zzp'ers, terwijl ik wel wou afsluiten met echt eigen handwerk. Ze zelf aan het werk zetten waardoor er ook een beetje geproefd kon worden aan mijn werk (en natuurlijk om erachter te komen dat dat niet zo simpel is als het lijkt, dat handwerk).


Het verhaal dat ik daar deed is dat weinig zzp'ers een goede branding hebben en / of die goed in zetten voor hun bedrijf. Vaak wordt er snel een plaatje met inspirerende tekst op social media gegooid of een powerpointje in elkaar geflanst, zonder dat er rekening mee gehouden wordt hoe dit overkomt bij je doelgroep. En daar kan ik heel lang over door kletsen want dat is iets wat mij heel erg interesseert en wat ik graag doe en dat zal ik je besparen want voor je het weet ben je hier over een uur nog aan het lezen.


Het is heerlijk om met mijn handwerk zoveel divers werk te mogen doen!

Maar ik zou je ook graag wat kleine dingen / updates vertellen, want soms ben ik zo druk of met mijn werk of in mijn hoofd, dat ik dus sommige dingen vergeet te delen. Iets waar ik duidelijk aan moet werken!

Want ik wil je graag laten weten dat mijn verjaardagskalender die uitgesteld was, eind deze maand verkrijgbaar is, yay! Reserveren is slim want het wordt een kleine oplage, je kunt me mailen via rachel@wildflowerranch.nl of vul een contactformulier in via deze website.


Donderdagavond ga ik een superleuke workshop geven bij Dille & Kamille Maastricht, we gaan emaillen dienbladen letteren met een eigen zin! Ik heb er veel zin in! Er zijn nog maar een paar plekjes vrij dus meld je snel (bij mij) aan!


En de 25ste staat een basis workshop Handletteren gepland in de Wildflower Ranch studio. Wil je leren handletteren? Dan is dit een mooi moment! Aanmelden kan via de link op deze website onder het kopje workshops.


Ondertussen ben ik nog druk in de weer met: trouwkaarten, een raamtekening voor een beebje, een muurschildering voor een ander beebje, een muurtekening voor een toilet, een samenwerking met een mamablog en nog een eigen project waar ik je binnenkort graag meer over vertel. Een opdracht die ik voorlopig pas heb afgerond is mijn opdracht van de Basiliek OLV v/h HH in Sittard. Waar mijn strakke hand nodig was om een aantal tegels te letteren. Het is heerlijk om met mijn handwerk zoveel divers werk te mogen doen!


Ik heb het gevoel dat ik nog een aantal updates ben vergeten, maar daar heb ik meestal last van. Lijstjes zijn mijn vrienden :P Mijn blog is dit keer een ratjetoe van dingetjes geworden haha, herkenbaar? Soms ben ik een chaootje.

3 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle