Bouwen aan dromen en een studioEind 2018 was het dan eindelijk zover.

De bouw van mijn hele eigen studio in onze achtertuin was begonnen. En binnen 4 dagen stond daar, vakkundig door het bouwbedrijf Boha, mijn studio.


De grond bouwrijp krijgen duurde langer en ook de binnenkant bouwen.


Vandaag heb ik een meterkast met stroom in de studio gekregen, maar er moet nog veel gebeuren.

Er komt een wc en keukentje, de draden en contactdozen moeten er nog in. En de muren geverfd en laminaat gelegd. Hopelijk komt alles op tijd af, want het begint te kriebelen: het inrichten, ordenen (eindelijk) en het werken in mijn studio!


Het past allemaal bij mijn plan voor 2019 om mijn werk en bedrijf te vernieuwen en te verbeteren. Dat idee begon als een heel simpel idee, maar bleek een hele uitdaging.

Want eindelijk gewend aan een moeder zijn, kriebelt het om nu weer met volle aandacht mijn werk op te pakken. Bij het zorgen voor onze dochter Madison had ik niet echt veel aandacht en energie over voor mijn bedrijf, maar wel veel tijd om erover na te denken.

En van veel nadenken krijg ik ideeën en dromen. Reflecteren op wat ik deed en hoe.


De bedoeling is dat ik in de komende maanden weer meer maak waar ik blij van word. Opdrachten doe die echt bij me passen. Op die manier maak ik mooier werk dan door het te forceren, zo is mijn klant heppy en ik ook. Ik vind het belangrijk dat mensen met opdrachten bij me komen omdat of nadat ze mijn werk hebben gezien. Op deze website vind je alles wat je moet weten en vind je alles waar ik graag aan werk. Ook deze nieuwe website past weer bij me en zo ook de nieuwe bedrijfsnaam. Soms moet je even reflecteren, concluderen dat sommige dingen niet meer bij je passen en dat aanpassen.


Met aan met gaat alles weer kloppen en kan ik via mijn website meer met je delen. Waar ik aan werk, welke workshops plaatsvinden, over Letter&Lunch en tips tricks en technieken.


Ik hoor graag wat je van de nieuwe website vind. En of deze braindumps je wel interessant lijken of niet.
2 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle