Alles veur de mam


Afgelopen zaterdag was Alles veur de Mam, een supergezellig Moederdag-event in het centrum van Sittard! Dit was het tweede jaar dat ik het team mocht versterken met mijn handletter-skills. Super fun!


Hoe schattig om van kids te horen wat op hun moederdagkaart moet komen. Sommige weten het meteen, andere moet ik een beetje op weg helpen. Er zijn er die op me afstormen als ze me zien en andere worden lichtjes naar me toegeduwd door mama die graag een mooi moederdagkaartje wil. Sommige kids vinden het zo gezellig dat ze uren blijven om zelf te tekenen en daar ben ik best wel een beetje trots op. Creativiteit vind ik heel belangrijk en als ik dat kan stimuleren dan doe ik dat maar al te graag! De mooiste tekeningen werden er om me heen gemaakt, allemaal voor mama en een paar voor de bandleden van Hard2get, die 10 meter verderop voor nog meer gezelligheid zorgden.

Een gehandletterd kaartje voor de allerliefste mama maakte de zelfgemaakte moederdagcadeaus verder af.


Graag zie ik jullie en alle kids terug op Sjtoere Manne Daag op 15 juni, want dan ben ik er weer om kaarten te maken voor alle papa's!

3 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle