6 projecten bij Dille & Kamille

Ben jij graag creatief? Heb ik even leuk nieuws voor je!

En heb ik er even zin in! Dit hele jaar ga ik superleuke projecten begeleiden bij Dille & Kamille Maastricht.


Om de maand gaan we Dille & Kamille producten een eigen touch geven waardoor ze nog leuker en mooier worden! Het gaat vooral heel leuk, ontspannend, gezellig en vooral praktisch worden. Geen urenlange uitleg maar meteen aan de slag, waarbij ik je ga helpen.


Ik wil je laten zien dat je met handlettering spullen kunt upcyclen en leuker maken.

Deze maand gaan we beginnen met het eerste project! De winter en de bijbehorende kou duren nu wel lang genoeg, verlang jij ook zo naar de lente? Ik wel! We gaan daarom deze maand met een bloempot en voorjaarsbloeiers aan de slag! De bloempot gaan we handletteren. Je kiest je eigen tekst uit en daar gaan we een handlettering van maken die we op de bloempot gaan tekenen. Met een voorjaarsbloeier erin heb je thuis meteen een stukje lente binnen om je op te vrolijken!


Met deze projecten wil ik je laten zien hoe je met handlettering producten nog leuker kunt maken! Dit kan met de mooie producten van Dille & Kamille, maar ook met spullen die je thuis wilt upcyclen.

Alle projecten die we gaan doen kun je vinden in de folder die ik voor je gemaakt heb. Deze folder vind je op mijn website (onder het kopje workshops), bij Dille & Kamille Maastricht en her en der verspreid in Sittard en omgeving.


Ik zou het heel leuk vinden als je met me meedoet aan deze projecten. Alle projecten en data zijn bekend, kijk welke je leuk vind en welke data je kunt en dan zie ik je hopelijk dan!


Februari: donderdag 28 febr. bloempot letteren (met voorjaarsbloeier!)

April: donderdag 18 april dienblad letteren

Juni: donderdag 27 juni glas letteren

Augustus: donderdag 29 augustus kop & schotel letteren

Oktober: donderdag 24 oktober kussen letteren

December: donderdag 12 december tafelloper letteren Van alle projecten vind je bij Dille & Kamille mijn voorbeeld in dezelfde maand.


(Mail me even van te voren als je je wilt aanmelden!)

1 keer bekeken

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle