Hi, welkom

ik ben Rachel!

Welkom op mijn website Wildflower Ranch!

Hier vind je een overzicht van mijn producten, mijn blog, de custom-diensten die ik bied en niet te vergeten de creatieve lessen die ik met alle liefde geef.

Ik ben professioneel lettering artist en illustrator en ontzettend dol op wat ik doe :) 

Ik heb een grote passie om met mijn werk huis en haard gezelliger en persoonlijker te maken en creatievelingen te groeien in allerlei creatieve uitlaadkleppen.

 

Als kind al zat ik uren te tekenen en dat doe ik nog steeds. Een dag niet getekend, is een dag niet geleefd!

 

Sinds ik de Kunstacademie heb afgerond, ben ik professioneel bezig met illustraties en hand lettering. Zo’n type dus die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Ik krijg er onwijs veel energie van om met jouw input originele creaties te maken.

 

Helemaal heppy word ik als ik thuis lekker bezig ben met ontwerpen. Samen met mijn man Shannon en peuter-dochter Madison woon ik in het dorpje Obbicht in Zuid Limburg. In onze tuin of in mijn studio vergeet ik snel de wereld om me heen en kan ik eindeloos creatief zijn.

 

Handwerk is voor mij ontzettend belangrijk, dat maakt het uniek! Een vrolijk quote op een etalage muur, een feestelijk stoepbord voor je feest en morgen misschien jouw nieuwe logo en huisstijl.

 

Wat staat op jouw verlanglijstje?

 

Ik hoor het graag!

 

Creatief vakwerk, handwerk met bliss

Adres

 

Koestraat 11

6125BD Obbicht

Nederland

 

Contact

 

rachel@wildflowerranch.nl

Tel: 06 28220058

 

Ranch Post

©2019-2020 Wildflower Ranch. 

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle